پمپ زمينى

اشتراک گذاری
  • توضیحات
  • نظرات

پمپ سیرکولاتور زمینی

تفاوت پمپ هایسیرکولاتور خطی و زمینی

پمپ های سیرکولاتور از نوع گریز مرکز با توجه به ظرفیت های مختلف در دو نوع خطی و زمینی تولید می گردد.

در محاسبات و انتخاب پمپ برای موتورخانه حرارت مرکزی معمولا از دو نوع پمپ استفاده می کنیم ؛ یکی برای مدار سیرکولاتور آب گرم مصرفی و دیگری برای مدار سیرکولاتور مدار گرمایش

پمپ های سیرکولاتورخطی معمولا تنها دبی ایجاد می کند در حالی که پمپ های سیرکولاتور زمینی هم دبی و هم فشار ایجاد می کنند.
نکته ۱ : بیشتر اوقات برای مدار سیرکولاتور آب گرم مصرفی از پمپ های خطی و برای مدار سیرکولاتور مدار گرمایش از پمپ های زمینی استفاده می شود.
نکته ۲ : تا دبی GPM 100 از پمپ های خطی و برای دبی های بالاتر از پمپ های سیرکولاتور زمینی است.

برند و شرکت های سازنده پمپ سیر کولاتور

پمپ آب چیست؟ و چه وظیفه ای را در تأسیسات آبرسانی ساختمانها دارد؟


 پمپ آب وظیفه انتقال و تامین آب مصرفی مورد نیاز در تاسیسات آبرسانی، اطفاء حریق، آب نماها، کشاورزی، کارخانجات و ... را بعهده دارد. بطور کلی عمل جابجایی آب و دیگر مایعات در صنایع مختلف توسط پمپ ها انجام می شود در این راستا یک پمپ آب مناسب باید علاوه بر تامین حجم آبدهی متناسب با مقدار مصرف، دارای فشار کافی جهت رسانیدن آب به محل مصرف نیز باشد.

پمپ آب و آبرسانی از لحاظ اندازه و سایز، دور موتور، نوع و جنس پروانه و بدنه، نوع کاربرد وعملکرد، محل نصب و... یکی از متنوع ترین گروه های محصولات در مهندسی تاسیسات می باشند که از پمپ های کوچک خطی تا پمپ های بزرگ توربینی را شامل می شوند و در هنگام انتخاب پمپ آب مورد نیاز می توانید با كارشناسان مگاكو تماس حاصل فرمائید.

بوستر پمپ ها که بعنوان پمپ های تقویت کننده (از لحاظ دبی وهد) مورد استفاده قرار می گیرند، عمدتا شامل بوستر پمپ های آبرسانی و بوستر پمپ های آتش نشانی می باشند.

برای مشاهده انواع بوستر پمپ های رایج آبرسانی و آتش نشانی مورد نیاز ساختمان خود، میتوانید به بخش بوستر پمپ های آبرسانی و آتشنشانی مگاكو مراجعه نمائید.

اینورتر اشنایدر

دو نکته در مورد بوستر پمپ :

در بوستر پمپ های آبرسانی وظیفه جوکی پمپ تامین مقادیر اندک آب با هد یا فشار پمپ های اصلی است و نصب سیستم دور متغیر یا اینورتر در بوستر پمپ های آبرسانی علاوه بر کاهش مصرف برق و تامین فشار آب ثابت، باعث راه اندازی آرام و جلوگیری از ضربه آب (water hammer) و شوک الکتریکی می شود. همچنین بمنظور جلوگیری از استهلاک یک پمپ در بوستر پمپ های آبرسانی نصب Change Over در تابلو مدار فرمان باعث ایجاد امکان استارت پمپ ها با نوبت متغیر می گردد.
در هنگام انتخاب و سفارش بوستر پمپ آبرسانی و آتشنشانی مورد نیاز پروژه، علاوه بر بررسی دقیق هد و دبی مورد نیاز، تعداد پمپ ها، توان موتور الکترو پمپ ها، نوع اینورتر (دور متغیر)،Change Over (برای پمپ های آبرسانی)، لازم است کلیه تجهیزات بوستر پمپ از قبیل نوع شیرآلات و اتصالات، قطعات و تجهیزات تابلو برق، پرشر سوئیچ، لوله ها و کلکتور ها، شاسی بوستر پمپ، نوع و ظرفیت مخزن دیافراگمی و ... از طرف خریدار دقیقا تعیین و اعلام گردد.
نکات کلی در مورد پمپ آب و آبرسانی:

مکش آب از سطح پایین تر از محل نصب پمپ علاوه بر کاهش راندمان پمپ، ممکن است باعث خلاء و پدیده کاویتاسیون در پروانه پمپ گردد.
نصب صافی (استرینر strainer) در لوله مکش کلیه پمپ ها و نصب لرزه گیر در لوله ورودی و خروجی پمپ های زمینی و پمپ های آبرسانی ضروری است و همچنین در مسیر لوله آب رفت و برگشت کلیه پمپ ها نصب شیر فلکه دروازه ای همراه با مهره ماسوره ( و یا فلنج در سایزهای بزرگتر ) بمنظور ایجاد امکان قطع جریان آب درون لوله و خارج کردن پمپ از محل خود جهت انجام تعمیرات احتمالی الزامی میباشد.
بمنظور جلوگیری از بازگشت آب سیستم به سمت پمپ ها ، نصب شیر یکطرفه بصورت افقی در مسیر آب خروجی از پمپ ها الزامی است.
 

دیگر مقالات


مقاله ها
انواع پمپ وکیوم
نحوه کارکرد پمپ وکیوم یا پمپ خلاء
ویژگی های الکتروموتور ضد انفجار
نحوه انتخاب الکتروموتورها برای مناطق خطر





 

لیست نظرات

محصولات مرتبط